Kaivonporaus Stenman

Puhdasta vettä omasta kaivosta

Palvelu

Porakaivot

Palvelu

Likakaivojen tyhjennys

Kohteet

Kuvagalleria

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Kaivonporaus Stenman Ky

Kaivon­poraukset saaressa ja mantereella.

Kustavista Turun­maan ja Uuden­kaupungin saaristoon

Kaivonporaus Stenman Ky on kaivonporausten kokenut ammattilainen. Teemme vesikaivojen porauksia asiakkaillemme vuosien kokemuksella. Toimialueemme ulottuu Kustavista Turunmaan ja Uudenkaupungin saaristoon sekä mantereelle.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja laadukkaan lopputuloksen. Päätoimialamme on kaivonporaus, jonka lisäksi teemme muitakin poraustöitä tarpeen mukaan. Hoidamme sujuvasti myös pumppujen asennukset, huollot ja puhdistukset sekä saarissa likakaivojen tyhjennykset. 

Soita meille

Ota yhteyttä »

Tehoa nykyaikaisella porauskalustolla

Teemme kaivojen poraukset nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla, joka mahdollistaa työskentelyn monenlaisissa kohteissa. Laitteillamme saamme porattua reiät syvälle maaperään mökkien pihoihin niin saaristossa kuin mantereellakin. Matalatkaan rannat eivät ole esteenä kaivonteolle. Lue lisää porakaivoista!

Oikein tehdystä, asennetusta ja varustetusta porakaivosta on iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kaivonporauksesta!

Porauspaikkaan tutustuminen maksutta

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tutustumiskäynnin, jonka aikana tutustumme porauspaikkaan. Kartoitamme kohteen vaatimukset ja annamme kustannusarvion tehtävästä työstä. 

Soita meille

Tilaa tutustumiskäynti! »

Palveluihimme kuuluvat:

  • Vesikaivojen poraukset
  • Pumppujen asennukset
  • Pumppujen ja kaivojen huollot
  • Pumppujen ja kaivojen puhdistukset
  • Likakaivon tyhjennykset

Soita meille ja pyydä tarjous poraustöistä