Porakaivot

Kustavissa sekä Turunmaan ja Uuden­kaupungin saaristossa

Porakaivo mökkipihalle

Kaivonporaus Stenman Ky poraa, asentaa ja huoltaa porakaivot ammattitaidolla. Meillä on vuosien kokemus sekä saaressa että mantereella työskentelystä. Toimialueemme ulottuu Kustavista Turunmaan ja Uudenkaupungin saaristoon sekä mantereelle. Kysy lisää!

Oma kaivo helpottaa mökkielämää

Porakaivo on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole pääsyä kunnalliseen vesijohtoverkkoon. Vesikaivon ansiosta mökilläkään ei tarvitse kärsiä vesipulasta. Oman kaivon myötä voit unohtaa veden kuskaamisen mökille ja pesuveden nostamisen merestä.

Pienenkin saaren uumenissa on makeaa vettä. Vaikka vesimäärät eivät useinkaan ole kovin suuria, puhutaan kuitenkin sadoista litroista vuorokaudessa. Sähköttömillä alueilla vesi saadaan ylös kaivosta vaivattomasti käsipumpulla.

Soita meille

Ota yhteyttä »

Porakaivot avaimet käteen -palveluna

Voimme toimittaa kaivot avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää kaiken porauksesta pumppuasennukseen. Pumppuina käytämme Nira-käsipumppua ja Grundfos-sähköpumppua, jotka ovat korkealuokkaisia ja luotettavia laitteita.

Teemme kaivonporaukset mantereella kumipyörillä ja saaristossa omalla proomukalustolla liikkuen. Estämme pintavesien pääsyn kaivoon putkittamalla kaivoreiän rikkonaisen pintakallion alapuolelle.

​​​​​

Monipuolinen porauskalusto

Nykyaikainen porauskalustomme mahdollistaa työskentelyn monenlaisissa kohteissa. Matalatkaan rannat eivät ole esteenä kaivonteolle, sillä kalustomme liikkuu 0,40 metrin syvyydessä.

Mukanamme kulkee aina myös vesipaineaukaisukalusto. Jos emme saa kohtuullisilla metreillä vettä tulemaan, suoritamme ympäristöystävällisen vesipaineaukaisun.

​​​​​

Vesipaineavaukset

Tuleeko kaivosta liian vähän vettä tarpeisiisi? Vesipaineavauksen avulla saamme lisättyä kaivon veden tuottoa.

Pintavesieristykset

Onko kaivossa ruskea vesi? Veden värin muuttuminen kertoo siitä, että kaivoon pääsee todennäköisesti pintavettä. Kutsu meidät paikalle, niin selvitämme tilanteen.

Pumpun asennus

Onko vanha sähkö- tai käsipumppu tullut tiensä päähän? Otamme vanhan pumpun pois ja asennamme tilalle uuden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Varaa maksuton tutustumiskäynti

Ennen työn aloitusta teemme kohteeseen tutustumiskäynnin, joka on asiakkaalle maksuton. Käynnin aikana tutustumme kohteeseen ja voimme kertoa tarkemmin, miten kaivo voidaan toteuttaa. Samalla annamme kustannusarvion tehtävästä työstä.

Soita meille

Varaa tutustumiskäynti »