Pora­kaivo mökki­pihalle

Kustavissa sekä Turunmaan ja Uuden­kaupungin saaristossa

Kaivonporaus Stenman Ky poraa, asentaa ja huoltaa porakaivot ammattitaidolla. Meillä on vuosien kokemus sekä saaressa että mantereella työskentelystä. Toimialueemme ulottuu Kustavista Turunmaan ja Uudenkaupungin saaristoon sekä mantereelle, missä palvelemme paikallisia asiakkaita. Kysy lisää!

Oma kaivo helpottaa mökki­elämää

Porakaivo on erinomainen ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole pääsyä kunnalliseen vesijohtoverkkoon. Vesikaivon ansiosta mökilläkään ei tarvitse kärsiä vesipulasta. Oman kaivon myötä voit unohtaa veden kuskaamisen mökille ja pesuveden nostamisen merestä.

Pienenkin saaren uumenissa on makeaa vettä. Vaikka vesimäärät eivät useinkaan ole kovin suuria, puhutaan kuitenkin sadoista litroista vuorokaudessa. Sähköttömillä alueilla vesi saadaan ylös kaivosta vaivattomasti käsipumpulla.

Porakaivo mökkipihalle

Porakaivot avaimet käteen -palveluna

Voimme toimittaa kaivot avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää kaiken porauksesta pumppuasennukseen. Pumppuina käytämme Nira-käsipumppua ja Grundfos-sähköpumppua, jotka ovat korkealuokkaisia ja luotettavia laitteita.

Teemme kaivonporaukset mantereella kumipyörillä ja saaristossa omalla proomukalustolla liikkuen. Estämme pintavesien pääsyn kaivoon putkittamalla kaivoreiän rikkonaisen pintakallion alapuolelle.

Varaa maksuton tutustumis­käynti

Ennen työn aloitusta teemme kohteeseen tutustumiskäynnin, joka on asiakkaalle maksuton. Käynnin aikana tutustumme kohteeseen ja voimme kertoa tarkemmin, miten kaivo voidaan toteuttaa. Samalla annamme kustannusarvion tehtävästä työstä.

Monipuolinen poraus­kalusto

Nykyaikainen porauskalustomme mahdollistaa työskentelyn monenlaisissa kohteissa. Matalatkaan rannat eivät ole esteenä kaivonteolle, sillä kalustomme liikkuu 0,40 metrin syvyydessä.

Mukanamme kulkee aina myös vesipaineaukaisukalusto. Jos emme saa kohtuullisilla metreillä vettä tulemaan, suoritamme ympäristöystävällisen vesipaineaukaisun.

Vesipaineavaukset                                        

Tuleeko kaivosta liian vähän vettä tarpeisiisi? Vesipaineavauksen avulla saamme lisättyä kaivon veden tuottoa.

Pintavesi­eristykset

Onko kaivossa ruskea vesi? Veden värin muuttuminen kertoo siitä, että kaivoon pääsee todennäköisesti pintavettä. Kutsu meidät paikalle, niin selvitämme tilanteen.

Pumpun asennus

Onko vanha sähkö- tai käsipumppu tullut tiensä päähän? Otamme vanhan pumpun pois ja asennamme tilalle uuden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse